“Thun” tror att “Rem” kan visa sin bättre form.

Lärare Tun Nongkee inte är uppfyllda för form av Thong S. Yingchareonkarnchang i den sista matchen även om han har förlorat värdering av Thepnarin Ch. Khaoyuhaisuzu på grund av sin långsamma tänkande och åtgärder. Sedan, det bör garantera att han kan visa större form än tidigare för att bli den välkända boxaren i nästa match.

Efter Thong S. Yingchareonkarnchang har vunnit poäng av Thepnarin Ch. Khaoyuhaisuzu i Suek Muai Thai Lumphinee på TGN kanal, har nyligen lärare Tun Nongkee uppenbarat för lagarbete av Muai Siam på Morchit boxing stadium som han inte nöjd om Thong form att kämpa i denna match på grund av hans instabila stående till stansas för att förlora sin kraft att kämpa. Men i det här spelet är han övertygad om att Thong kan förbättra sin boxning stil att kämpa för ett annat program i bättre vägen säkert.

Lärare Tun sade med acceptans som för sista gången han var stansade på sist omgången med sin instabila stående. Således, för nästa match han kan förbättra sig genom att öka sin strategi för att slåss i ett bättre sätt i 129 pounds som blir för att behärska par boxer också.

Leave a Reply