“Cheying” är verkligen övertygad om att “Sirimongkol” kan vara vinnaren i denna match säkert.

I detta ögonblick, har Che Ying eller Walaithip Phoptheeratham bekräftat att Silimongkol Sitanuphab att i nästa match han kommer att kämpa med Yodphayak Khaoklaiyim igen som master par boxaren av Suek Chao Muai Thai på lördag 4 April 2015 på Om Noi boxing stadium definitivt. Men nu han fortfarande tränar på Phobthorntham Muay Thai camp med Samat Phayakarun samma som senaste tiden att få hämnd med detta par boxare som har bra framtid i denna match för säker.

Che Ying sade att nu Sirimongkol är fortfarande öva på hans Muay Thai läger som samma som tidigare gånger med hans bra uppmärksamhet och ägna. I denna match är hon övertygad om att hennes boxare kan övervinna sitt par boxare efter att vinnaren för en tid. Därför kan han nu har att slåss med Yodphayak istället för Onechalerm i sista matchen som påverkar till Silimongkol att öva själv gratis, med undantag för att få belöningen från chefen för boxing stadium. Senare, är han redo att kämpa för nästa match för säker med detta par boxare och sin flit att kämpa.

Leave a Reply